2 mai 2024

Accidente la Crevedia şi Gheboaia!

accp5Pe raza localității Crevedia s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a unui pieton.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, un bărbat din București, în timp ce conducea un autoturism, în interiorul localității Gheboaia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un șanț.

Din impact au rezultat doar pagube materiale, nu și victime.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere.

rutInfracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Polițiștii de la Serviciul Rutier au oprit pe raza localității Bujoreanca o autoutilitară condusă de un bărbat de 30 de ani din Cojasca.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare era fals întrucât era atribuit unui alt vehicul.

De asemenea, șoferul a prezentat polițiștilor un certificat de înmatriculare fals.

Totodată, un bărbat din Gura Șuții a fost surprins în timp ce conducea un buldoexcavator, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Vehiculul i-a fost încredințat de către o altă persoană în vederea conducerii pe drumurile publice.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale.

www.mariusbuga.ro_images_puscaaCercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări la domiciliul unui târgoviștean și au constatat că acesta deținea o pușcă de tir cu aer comprimat, deși valabilitatea permisului de port armă expirase.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar bunul descoperit a fost indisponibilizat.

În conformitate cu prevederile art. 342 alin. 6 din Codul Penal, nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial