19 aprilie 2024
ACCIDENTE GRAVE La Racoviţa şi Răcari!

ACCIDENTE GRAVE La Racoviţa şi Răcari!

accrNepăstrarea distanţei corespunzătoare în mers, cauză generatoare de accidente de circulaţie

Un conducător auto, în vârstă de 41 de ani, din Băleni, în timp ce se deplasa pe DJ 711, pe raza localităţii Racoviţa nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul pe care îl preceda, a intrat în coliziune cu acesta, ulterior răsturnându-se în afara părţii carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

La scurt timp, şoferul a fost depistat de poliţişti.

Totodată, poliţiştii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, de 47 de ani, ocupant în autoturism.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Totodată, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, un alt bărbat, îm timp ce se conducea o autoutilitară, pe DN 71, în afara localităţii Răcari, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, nesemnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a căruţaşului, acesta fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţia rutieră atrage atenţia participanţilor la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie, indiferent de calitatea pe care o au în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial