5 mai 2024
Accidente cu victime, la Fieni şi Crevedia

Accidente cu victime, la Fieni şi Crevedia

Accidente de circulație în localitatea Fieni și Crevedia

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe drumul național 71, în Fieni, s-a produs un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, de 74 de ani, din comuna Pietroșița, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 71, din direcția Târgoviște către Sinaia, ar fi ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 84 de ani, din Fieni.

În urma evenimentului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tot pe parcursul zilei, în jurul orei 22:36, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 7, în localitatea Crevedia.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 36 de ani, din județul Ilfov, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 7, din direcția București către Târgoviște, ar fi acroșat și accidentat un tânăr de 17 ani, din comuna Crevedia.

În urma evenimentului, tânărul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor rutiere.

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial