29 martie 2024
Accident violent la Gemenea, în Voineşti. Trei vehicule au fost grav avariate într-o coliziune în lanț

Accident violent la Gemenea, în Voineşti. Trei vehicule au fost grav avariate într-o coliziune în lanț

accga3Trei vehicule au fost grav avariate La Gemenea, în Voineşti, după ce un şofer de 21 de ani nu a mai reuşit să frâneze la timp şi a izbit violent maşina din faţa sa.

accga2Impactul a fost atât de puternic, încât a ajuns pe sensul opus, unde a lovit un alt vehicul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt majore.

accga4Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 72A, între Câmpulung şi Târgovişte. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, spune că duba din faţa sa ar fi frânat fără să semnalizeze şi nu a mai avut timp să reacţioneze.

Martor: ”Ăla cu duba ar fi vrut să facă dreapta şi nu a semnalizat şi asta a venit din spate şi nu a avut timp să frâneze”.

accga55Şoferul maşinii de transport susţine, însă, că ar fi procedat regulamentar şi că ar fi semnalizat înainte să oprească pentru a vira la dreapta.

accga6Şofer duba: ”Am redus să intru în curte aici şi m-am trezit cu izbitură în spate.”

accga7Autoturismul tânărului a ajuns ulterior pe sensul opus şi a lovit o maşină de teren, pe care a aruncat-o pe marginea unui podeţ, unde a rămas suspendată.

accga5Şoferul maşinii de teren: ”Eu veneam de sus şi m-am trezit cu el în faţă. Atâta tot”.

accga1Din fericire, toţi cei trei şoferi au scăpat teferi în urma impactului violent, însă autoturismele lor au fost grav avariate. Poliţiştii sosiţi la faţa locului trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de producerea accidentului.

accgaSursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial