25 aprilie 2024

Accident spectaculos, azi-noapte, la Târgovişte. Un şofer şi-a abandonat BMW-ul după ce l-a făcut praf pe treptele sălii sporturilor

bmw8Poliţiştii din Târgovişte au găsit, luni noapte, un bolid, cu volan pe dreapta, grav avariat, pe treptele Sălii sporturilor din oraş.

bmw3Cel mai probabil, cred agenţii, cel care s-a aflat la volan a venit cu viteză mult prea mare, nu a mai reuşit să controleze autoturismul şi, într-o curbă, a zburat pur şi simplu peste trepte.

bmw4În goana nebună, şoferul a dărâmat şi un panou şi a rupt un gard viu. bmw9Mai mult, impactul a fost atât de violent încât una dintre roţi s-a desprins şi a fost aruncată la câţiva metri.

bmw2Imediat după accident, şoferul şi pasagerul au fugit de la faţa locului, povestesc martorii. bmw1Poliţiştii au aflat că maşina îi aparţine unei femei de 46 de ani, din localitatea Ocniţa.

bmw6Urmează să se stabilească exact cine s-a aflat la volan şi din ce cauză au părăsit locul accidentului atât şoferul, cât şi pasagerul.

bmw5Anchetatorii nu exclud ipoteza că persoana care a fost la volan să fi fost sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial