4 mai 2024
Accident pe o stradă din Gorgota, în Răzvad

Accident pe o stradă din Gorgota, în Răzvad

Un conducător auto care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale

La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost informați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 32 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce ar fi condus un moped pe strada Panaghia, din satul Gorgota, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul de 32 de ani a prezentat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial