12 mai 2024
Accident pe DN 7, lângă Titu. O şoferiţă a intrat cu maşina pe contrasens şi a rănit un bărbat şi un copil

Accident pe DN 7, lângă Titu. O şoferiţă a intrat cu maşina pe contrasens şi a rănit un bărbat şi un copil

Accident, în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, lângă Titu.

O şoferiţă în vârstă de 29 de ani, din Serdanu, a intrat cu maşina pe contrasens şi a rănit un bărbat, de 48 de ani, şi un copil, de 6 ani, care se aflau în autoturismul de pe sensul opus.

În urma impactului, bărbatul şi băiatul au primit îngrijiri medicale.

“La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că, pe drumul național 7, s-a produs un eveniment rutier. Accident pe DN 7, lângă Titu. O şoferiţă a intrat cu maşina pe contrasens şi a rănit un bărbat şi un copilLa data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că, pe drumul național 7, s-a produs un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că o femeie de 29 de ani, din Serdanu, ar fi condus un autoturism, pe drumul național 7, în afara localității Titu, din direcția București către Titu, ar fi pătruns pe sensul opus, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Voluntari.

În urma impactului, un minor de 6 ani a fost rănit, precum și șoferul de 48 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial