25 aprilie 2024
Accident mortal, pe DN 71, la Dealu Mare. O şoferiţă a dat cu maşina peste un pieton care s-ar fi aflat întins pe asfalt

Accident mortal, pe DN 71, la Dealu Mare. O şoferiţă a dat cu maşina peste un pieton care s-ar fi aflat întins pe asfalt

Accident îngrozitor, noaptea trecută, pe DN 71, la ieşirea din localitatea Dealu Mare, lângă Fieni.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost lovit în plin de o maşină condusă de o tânără, de 25 de ani.

Şoferiţa le-a povestit agenţilor că pietonul s-ar fi aflat întins pe asfalt, zona este neiluminată şi efectiv nu a avut cum să îl observe la timp.

Când a realizat ce nenorocire s-a întâmplat, a anunţat imediat autorităţile.

“La data de 23 aprilie a.c., in jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizati cu privire la faptul că pe Drumul Național 71 s-a produs un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit faptul ca o femeie în vârstă de 25 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 71, în afara localității Dealu Mare, din direcția Sinaia către Fieni, ar fi accidentat mortal un barbat în vârstă de 41 de ani, din Buciumeni, care s-ar fi aflat întins pe partea carosabila.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei. Totodată, în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial