joi. sept. 19th, 2024

Accident, ieri după-amiază, la Viforâta.

O șoferiță în vârstă de 32 de ani a fost rănită și transportată la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un autoturism condus de o femeie, de 41 de ani.

Din primele date, se pare că șoferița, de 41 de ani, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers, iar din acest motiv ar fi provocat accidentul.

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie, de 41 de ani, din Pucioasa, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, pe raza localității Viforâta, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, de 32 de ani, din Moreni. În urma evenimentului, șoferița de 32 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița.