19 aprilie 2024
Accident înfiorător la Băleni! Două maşini s-au făcut praf, o fetiţă aflată pe marginea drumului a fost spulberată

Accident înfiorător la Băleni! Două maşini s-au făcut praf, o fetiţă aflată pe marginea drumului a fost spulberată

balle10O fetiţă de 11 ani, din judeţul Dâmboviţa, este în stare gravă la spital, după ce a fost izbită de un autoturism. Copila mergea pe trotuar, când două maşini s-au lovit, iar una dintre ele a ricoşat pe marginea şoselei.

bale7Şoferii se acuză reciproc, în timp ce micuţa este pe masa de operaţie şi luptă să trăiască.

baleFetiţa locuieşte în comună Băleni,  împreună cu bunicii. De ceva timp, părinţii şi fraţii ei sunt plecaţi în străinătate, pentru un trai mai bun. Miercuri seară, copila plecase spre casă, după ce îşi vizitase câteva rude. bale2Când s-a întâmplat tragedia, mai avea doar câţiva paşi până în fața curţii. Doi şoferi care nu şi-au acordat prioritate s-au lovit, iar una dintre maşini a ricoşat pe marginea drumului, unde a lovit-o pe micuţă.

bale9Cei aflaţi la volan, o femeie în vârstă de 34 de ani şi un bărbat în vârstă de 61 se acuză reciproc.

Gheorghe Prisiceanu, şoferul: “Ea a avut viteza, cred că a avut peste o sută şi ceva la oră. Cred că o fi ocolit ceva, a venit pe stânga de m-a agăţat pe mine.”

bale4Magdalena Dan, şoferiţa: “N-aveam cum să am viteza mare, 50 cred că aveam, dacă era un pic depăşită, dacă dânsul nu a oprit de acolo, nu a schiţat să frâneze, nimic! M-a lovit în plin!”

bale6Câţiva săteni au asistat îngroziţi la scenele cumplite.

balel3Medicii de la Târgovişte şi-au dat seama că fetiţa este în stare critică şi fiecare minut conta pentru viaţa ei. Aşa că au cerut în ajutor sprijin aerian. Un elicopter SMURD a sosit la faţa locului a a transportat-o de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde doctorii se lupta să îi salveze viaţa.

bale5Autorităţile au deschis o anchetă să stabilească cine este vinovat de accident.

bale1Sursa: Pro TV 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial