3 mai 2024

Accident în lanţ, la Aninoasa! Patru maşini s-au buşit după manevra imprudentă a unei şoferiţe, de 22 de ani

acca4Carambol pe Drumul National 71, intre Targoviste si Sinaia! Patru masini au fost grav avariate dupa ce o soferita nu s-a asigurat corespunzator si a virat spre stanga.

accaUn autoturism ce venea din spate, si intrase in depasire, a izbit-o in plin, apoi a ricosat in alte doua masini aflate in coloana. Unul dintre soferi a fost ranit si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

acca3Soferita in varsta de 22 de ani are permis de conducere de doi ani. Se indrepta catre o spalatorie din localitatea Aninoasa cand a tras brusc de volan, fara sa se asigure ca nu va face accident.

acca6Şoferiţa cercetată: “Am vrut sa virez stanga, n-am aproximat corect si mi-a acrosat spatele”

Martor: “A iesit din coloana, nu s-a asigurat. A facut stanga, domnisoara”

Intre timp, un alt sofer intrase in depasire, insa n-a mai apucat sa evite masina tinerei, care i-a aparut brusc in fata si a avariat alte doua autoturisme

acca1Şoferul aflat în depăşire: “Nu aveam viteza, cred ca aveam maxim 70 la ora. Domnisoara mi-a taiat calea, dintr-o data, a iesit din coloana, am incercat sa evit, am atins-o in spate si am ricosat in celelalte”

acca2Şofer maşină avariată: “Am venit in dreapta, am trecut cu fata, am zis ca am scapat, dar totusi in fractiuni de secunda a lovit spatele, dupa care m-a sucit in sant”

acca5Şofer maşină avariată: “Radiatorul si bara. Eu m-am pomenit cu o roata in fata, nu m-am lovit cu nimeni. M-am pomenit o roata venind in viteza, rostogolindu-se, am evitat cat am putut, daca puteti filma, e sub masina”

Politistii contiunua cercetarile sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial