27 aprilie 2024
VIDEO! Deputatul Vasile Horga a lovit mortal un pieton. Victima a traversat prin loc nepermis, la câțiva metri de o trecere

VIDEO! Deputatul Vasile Horga a lovit mortal un pieton. Victima a traversat prin loc nepermis, la câțiva metri de o trecere

vhorgaDeputatul PNL de Dambovita, Vasile Horga, a fost implicat miercuri seara intr-un grav accident rutier, în localitatea Ulmi, din Dambovita.

Parlamentarul se intorcea din Capitala, cand a lovit mortal un barbat de 63 de ani, care – potrivit politistilor – traversa neregulamentar. Martorii sustin ca deputatul ar fi condus cu viteza si nu a mai reusit sa evite pietonul.

Deputatul Vasile Horga le-a povestit politistilor ca aseara se intorcea de la Parlament si mai avea doar cativa kilometri pana acasa. La un moment dat, pe DN 71, in localitatea Ulmi, langa Targoviste, pietonul – sustine parlamentarul – ar fi sarit in fata masinii si n-a reusit sa-l evite.

Barbatul, in varsta de 63 de ani, a traversat pe langa bicicleta, prin loc nepermis, desi la doar cativa metri se afla o trecere de pietoni.

“Initial, l-a luat direct pe capota si l-a adus exact aici. Sunt 78 de metri frana de acolo, pana aici. Impactul care s-a produs in sine este dramatic”, a relatat un martor.

Impactul i-a fost fatal pietonului. La fata locului, deputatul Vasile Horga a fost testat de politisti si s-a constatat ca nu era consumase alcool.

Politistii au deschis in acest caz un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa, dar, avand in vedere statutul de demnitar al soferului, ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului General.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial