26 aprilie 2024
Accident grav pe DN 72, la I.L.Caragiale. O căruţă şi două maşini s-au izbit, doi oameni sunt răniţi

Accident grav pe DN 72, la I.L.Caragiale. O căruţă şi două maşini s-au izbit, doi oameni sunt răniţi

Accident grav, seara trecută, pe Drumul Naţional 72, între Târgovişte şi Ploieşti!

Doi bărbaţi au ajuns răniţi la spital după ce o căruţă a scăpat de sub control dintr-o curte şi a ajuns în faţa unei maşini care circula spre centrul localităţii I.L.Caragiale.

Un alt şofer care venea din spatele acesteia nu a mai reuşit să frâneze la timp şi a intrat în plin în autoturismul care izbise căruţa.

Căruţaşul şi un pasager din ultima maşina au fost transportaţi de urgenţă la spital.

În prima maşină se afla doar şoferul. Acesta povesteşte că circula regulamentar, iar la un moment dat calul şi căruţa au ieşit brusc dintr-o curte şi nu i-a mai putut evita.

EMILIAN, şoferul maşinii care a izbit căruţa: “M-am trezit instantaneu cu el. Eu l-am lovit pe domnul. Eu bănuiesc că a scăpat calul, nu ştiu. Era şi puţin băut. V-a ieşit în DN? A ieşit! Dacă nu trăgeam stânga intram în ce căra el, eternita aia, am pus frână şi a intrat domnul în mine

Un alt autoturism care venea din spate nu a mai reuşit să frâneze şi a lovit în plin maşina care izbise căruţa. Un tânăr de 20 de ani, pasager, a fost rănit

Şoferul autoturismului din spate: “Nu avea absolut nimic, eu eram în spate la maşina cealaltă

Martorii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul salvatorilor. Acolo s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanţă, pompieri şi poliţie.

plt.adj.ALIN PETRACHE, şef Gardă intervenţie Detaşamentul de pompieri Moreni: “Un accident rutier produs între două autovehicule şi un atelaj cu tracţiune animală. Au fost două victime

Căruţaşul este în stare gravă, iar pasagerul din autoturism a primit îngrijiri şi este în afara primejdiei, spun medicii. Poliţiştii urmează să stabilească dacă bărbatul care era în căruţă consumase sau nu alcool.

MARIUS BUGA: “în urma impactului violent, căruţaşul şi un pasager din autoturismul aflat în spate au fost accidentaţi, preluaţi de echipajele de la ambulanţă şi transportaţi la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corpoală din culpă şi urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial