3 mai 2024

Accident grav, aseară, la Răzvad! Doi şoferi au ajuns la spital

accvv8Impact violent, aseară, într-o intersecţie de pe Drumul Naţional 72, care leagă Târgovişte de Ploieşti, după ce o şoferiţă nu ar fi acordat prioritate altui autoturism.

accvv7În urma accidentului, cei doi conducători auto au avut nevoie de intervenţia medicilor, iar ambele maşini au fost grav avariate.

Soferita in varsta de 56 de ani, din Gorj se afla in masina impreuna cu fiica sa si mergeau dinspre Targoviste spre Ploiesti.

accvv6Accidentul s-a produs din cauza femeii care, intr-o intersectie din Răzvad, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un tanar de 28 de ani care tocmai ce iesise de la munca.

accvv1CONSTANTIN RADU SORIN, martor:  “Omul nu o fi stiut, din Gorj vedeti, a intrat, acesta a venit si el de la munca, obosit, stresat. Nu a dat prioritate de acolo. Busitura enorma! Cu viteza, la 50 la ora nu avea cum sa se intample in halul asta”

accvvSatenii spun ca in acea zona au loc des accidente de circulatie si singura solutie ar fi sa construiasca un sens giratoriu si o trecere de pietonii pentru ca soferii sa nu mai circule cu viteza si sa respecte regulile de circulatie.

accvv3Localnic: “Dansa cu masina neagra nu a acordat prioritate in partea stanga si dansul care a venit dinspre Aleea Manastirii… s-au ciocnit. Trebuie sa puna indicatoare, sa faca sensul giratoriu”

accvv5La fata locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanta, pompieri si politie.

accvv3plt.major VICENŢIU MAFTEI, comandant echipaj Detaşamentul de pompieri Târgovişte: “O coliziune intre doua autovehicule, au rezultat doua persoane ranite, transportate la spital de catre ambulanta SAJ si SMURD. Dupa ce se face cercetarea criminalistica urmeaza sa facem curatarea zonei carosabile.

accvv2MARIUS BUGA, Pro TV: “In urma impactului violent, ambii soferi au suferit rani si au fost dusi cu ambulantele la unitatea de primri urgente a Spitalul judetean de urgenta din Targoviste. Acolo medicii le-au acordat ingrijiri si i-au investigat amanuntit. Intre timp, la fata locului politistii au declansat o ancheta, iar la finalizarea cercetarilor urmeaza sa stabileasca exact cine se face vinovat de producerea accidentului.”

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial