26 aprilie 2024
Accident filmat pe A1. Un microbuz care tracta o remorcă a semănat spaima printre şoferi

Accident filmat pe A1. Un microbuz care tracta o remorcă a semănat spaima printre şoferi

Webp.net-resizeimage (1)Accident înspăimântător pe autostrada București-Pitești! Camera video de la bordul unei maşini aflate în trafic, a surprins momentul în care şoferul unui microbuz, ce tracta o remorcă, intră în balans şi ajunge cu vehiculul în afara carosabilului.

Webp.net-resizeimageDoar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. În imaginile înregistrate de cameră de pe bord se observă cum microbuzul cu remorcă intră în depăşirea unui TIR, apoi se balansează din ce în ce mai mult până când loveşte cu putere parapetul care desparte cele două sensuri. auf4Apoi remorca se desprinde şi aruncă pur şi simplu în aer maşina pe care o tracta.

auf1La volanul microbuzului se afla un şofer turc, de 55 de ani, care – spun poliţiştii – nu ar fi asigurat corespunzător remorca.

auf3Pasagerul din dreapta povesteşte însă că la un moment dat cel aflat la volan nu a mai reuşit să menţină direcţia şi a văzut cum remorca se prăbuşeşte cu tot cu maşina aflată pe ea.

auf6Martor: “Mergea cu 90 – 95 km/h şi dintr-o dată maşina a început să se clatine, nu a putut să o redreseze, a pus frâna, dar degeaba. auf7Atunci remorca s-a răsturnat, s a desprins de microbuz. cred că elementul de legătură dintre remorca şi microbuz s a rupt şi cu greu a reuşit să oprească microbuzul ”.

auf2Poliţiştii l-au testat pe şofer, iar rezultatul a arătat că nu consumase alcool. auf5Din cauza accidentului, traficul pe autostradă, pe sensul Bucureşti – Piteşti, a fost blocat zeci de minute.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial