29 martie 2024
Accident suspect! Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, pe câmpul de lângă autostrada Bucureşti – Piteşti

Accident suspect! Șoferiță găsită în stare gravă în mașină, pe câmpul de lângă autostrada Bucureşti – Piteşti

acca4Pe autostrada Bucureşti – Piteşti, la kilometru 33, o şoferiţă de 34 de ani din Capitală a fost găsită grav rănită miercuri seară, inconştientă, în maşina sa.

acca6Autoturismul era avariat după ce se rostogolise de mai multe ori pe câmpul din apropiere. Deocamdată, anchetatorii nu ştiu cu exactitate ce s-a întâmplat.

acca8Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Piteşti. Întâmplător, câţiva şoferi care treceau pe acolo au văzut maşina în câmp şi au dat alarma.

acca9Adrian Predușcă, martor: “Nu era conştientă, nu coopera. Blocată la volan, cu picioarele la pedale, nu mai reacţiona.”

acca3Marius Buga, Pro TV: “ Cei aflaţi în trafic au observat maşina răsturnată pe câmp și imediat au sunat la 112. La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la SMURD, ambulanţă şi poliţie. Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească din ce cauză şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul câteva sute de metri pe câmpul din apropierea autostrăzii.

acca7Medicii au găsit-o pe tânără în stare critică. Au încercat să o stabilizeze şi să o transporte cât mai repede la spital.

acca1Nici poliţiştilor nu le e clar de ce şoferiţa a ieşit de pe autostradă, mai cu seamă că nu au găsit urme de frânare şi nici alte indicii

acca2Agent șef principal Petrișor Țufă, Poliţia Autostrăzi: “Conducătoarea autoturismului a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul lateral dreapta. A fost găsită inconştientă de către lucrătorii de la SMURD.”

accaPoliţiştii urmează să ceară şi o expertiză tehnică a maşinii pentru a se constata dacă a existat vreo defecţiune. De asemenea, vor cere medicilor să afle dacă femeia suferea de vreo afecţiune, dacă a consumat alcool sau vreo substanţă interzisă înainte de a se urca la volan.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial