2 mai 2024
Accident cumplit la Lucieni. Un elev care abia coborâse din microbuzul școlar a fost lovit de o mașină. ”L-a aruncat de 3 ori în aer!”

Accident cumplit la Lucieni. Un elev care abia coborâse din microbuzul școlar a fost lovit de o mașină. ”L-a aruncat de 3 ori în aer!”

Accident cumplit, ieri după-amiază, în comuna Lucieni.

Un elev în vârstă de 7 ani a fost rănit de o mașină condusă de o femeie, de 44 de ani.

Rudele băiatului povestesc că acesta venea de la școală, abia coborâse din microbuzul școlar, iar când a dat să treacă strada a fost izbit de autoturism.

”Șoferul microbuzului școlar a oprit în fața uliței Curcanilor, iar un copil pe nume S.L. a coborât, a vrut să traverseze strada neînsoțit și o mașină care trecea în viteză l-a aruncat de 3 ori în aer, iar acesta s-a lovit la cap. E vânăt pe partea dreaptă, piciorul este rupt, iar acum medicii din Târgoviște l-au trimis cu salvarea la București după un C.T.(n.red. – computer tomograf) făcut rapid. Vinovat ??? Cine?”, a declarat unchiul elevului pentru targovistenews.ro.

Poliția Dâmbovița a venit cu o reacție în acest caz.

”Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că o femeie, în vârstă de 44 de ani, din comuna Raciu, ar fi condus un autoturism pe drumul județean 702B, din comuna Lucieni, moment în care ar fi acroșat cu oglinda laterală, un copil, în vârstă de 7 ani. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a minorului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpa”

”Pacientul prezintă fractură calcaneu stâng, contuzie gambă stângă și traumatism cranio-facial minor. A fost transportat cu ambulanța la spitalul clinic de urgență pentru copii Marrie Curie din București, ne-a precizat dr.Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial