16 aprilie 2024
Accident cu scandal pe un drum de lângă un adăpost de câini din Târgoviște

Accident cu scandal pe un drum de lângă un adăpost de câini din Târgoviște

Accident cu scandal pe un drum de lângă un adăpost de câini din Târgoviște.

Un bărbat de 44 de ani, care venise să hrănească patrupedele, susține că ar fi fost lovit intenționat cu mașina de proprietarul unei hale din apropiere. Totul, din cauză că făptașul și-ar dori ca adăpostul să fie desființat, povestesc deținătorii adăpostului. De cealaltă parte însă, șoferul spune că este acuzat pe nedrept și că iubitorul de animale i-ar fi ieșit înaintea mașinii.

Totul s-a petrecut pe un drum de la marginea orașului Târgoviște, din zona industrială. Iubitorul de animale povestește că era pe marginea drumului când cel care deține proprietatea de lângă adăpostul pentru câini ar fi venit în viteză cu duba și l-ar fi accidentat intenționat.

Bărbatul reclamant”Domnul care se afla la volanul acestei dube venea cu mare viteză. Eram lângă mașină și efectiv eu consider că a vrut intenționat să intre cu mașina în mine. Am reușit să mă feresc, m-a lovit cu oglinda în zona capului.”

Șoferul reclamat are însă altă variantă.

Șoferul reclamat: ”A sărit în fața mașinii cu un câine în brațe, a înjurat, a amenințat.”

Proprietara adăpostului de animale susține că are necazuri de multă vreme cu acest vecin care ar vrea să vadă centrul desființat.

Cristina Păun, proprietara adăpostului de câini”Unul dintre vecinii noștri a lovit cu mașina pe unul dintre prietenii mei, care venise la adăpost să ducă mâncare pentru căței. Nu este o întâmplare singulară, pentru că trec cu o sută, o sută și ceva și intenționat l-a acroșat. Nu le convine că avem noi cățeii aici.”

Marius Buga, Pro TV: Cei doi bărbați au fost duși la secția de poliție pentru audieri. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial