2 mai 2024
Accident cu 3 victime, pe DN 71,  Moara Nouă. Intervin salvatorii de la Titu și Răcari

Accident cu 3 victime, pe DN 71, Moara Nouă. Intervin salvatorii de la Titu și Răcari

Accident cu trei victime, în această după-amiază, pe Drumul Național 71, la intersecție cu Moara Nouă.

La fața locului intervin salvatorii de la Titu și Răcari, cu un echipaj SMURD și patru ambulanțe.

Cinci persoane au fost evaluate medical, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital.

Din primele cercetări, un șofer în vârstă de 32 de ani, din Capitală, în timp ce șofa pe DN 71, ar fi evitat o coliziune cu o mașină condusă de un șofer, de 57 de ani, din Neamț, care venea de pe drumul fără prioritate, iar ulterior a intrat în parapeții de pe marginea drumului.

Cei trei răniți, pasageri cu vârste între 7 și 54 de ani, aflați în autoturismul șoferului din București, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe.

”La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Moara Nouă. Din primele date, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, în localitatea Moara Nouă, ar fi evitat o coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din județul Neamț, moment în care acesta ar fi intrat în parapeți.

În urma impactului, trei pasageri cu vârste cuprinse între 7 și 54 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

”Intervin Detașamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, Garda de Intervenție Răcari cu o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu patru echipaje.

La fața locului 5 persoane au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior 3 dintre acestea fiind transportate la spital.

Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunță ISU Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial