2 mai 2024
Accident, azi-dimineață, în Lungulețu. Un șofer, de 19 ani, a intrat cu mașina în porțile unei locuințe. Ce alcoolemie avea

Accident, azi-dimineață, în Lungulețu. Un șofer, de 19 ani, a intrat cu mașina în porțile unei locuințe. Ce alcoolemie avea

Accident, în această dimineață, în comuna Lungulețu.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a izbit porțile unei gospodării.

În urma impactului violent, cel de la volan a rămas blocat în autoturism, precizează ISU Dâmbovița.

Nu mică le-a fost mirarea agenților după ce l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că avea o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru în aerul expirat.

”Acționează Detașamentul Titu cu 2 autospeciale și 1 ambulanță SMURD. La locul accidentului pompierii au găsit un autoturism intrat in portiile unei locuinte și o persoana rănită, conștientă, rămasă blocata in autoturism. Victimă, un bărbat de 19 ani a fost scoasa in scurt timp din autoturism si predata echipajului SAJ Dâmbovița pentru îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier”, a mai menționat ISU.

”La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 05:35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 19 ani, din Slobozia Moară, ar fi condus un autoturism, pe raza localității Lungulețu, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de gardul unui imobil. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, informează Poliția Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial