3 mai 2024
Accident, aseară, în curbele periculoase de la Nisipuri. 4 oameni au fost răniţi

Accident, aseară, în curbele periculoase de la Nisipuri. 4 oameni au fost răniţi

Accident, aseară, în curbele periculoase de la Nisipuri. 4 oameni au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

Un şofer în vârstă de 45 de ani, din Prahova, pe DJ 720 B, în afara localităţii Nisipurile, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe câmpul din vecinătate.

În urma impactului, şoferul şi 3 pasageri cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani au fost răniţi şi transportaţi cu ambulanţele la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

“La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 45 de ani, din județul Prahova, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 720 B, în afara localității Nisipurile, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, șoferul și alți trei pasageri cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial