20 aprilie 2024
A ameninţat că se sinucide şi a blocat mai bine de două ore echipajele de la ambulanţă, pompieri şi poliţie

A ameninţat că se sinucide şi a blocat mai bine de două ore echipajele de la ambulanţă, pompieri şi poliţie

Un bărbat este acuzat că a pus autorităţile în alertă degeaba.

Mai bine de două ore, echipajele au alergat, miercuri, de la o adresă la alta, în căutarea unui bărbat care ameninţa că se sinucide.

Chiar protagonistul i-a pus pe salvatori pe piste greşite, aşa că riscă să fie bun de plată.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este din Mioveni, dar trăiește într-un bloc de la marginea municipiului Târgoviște.

Omul ar avea probleme cu justiția, din cauza unor fapte de evaziune fiscală, și ar fi trebuit să ajungă la Tribunal în următoarele zile. El i-a scris unei prietene, pe o rețea socială, că se teme de decizia magistraților și se gândește să își pună capăt zilelor.

Speriată, femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor. În sprijinul omului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție.

Tatiana Andronache, reprezentant Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa: ”În tot acest timp, de aproape 3 ore, echipajele au fost induse în eroare de acesta, indicându-ne adrese greșite. Acest fapt a dus la blocarea echipajelor de intervenție, timp în care a trebuit să gestionăm celelalte urgențe cu dificultate”.

Marius Buga, Pro TV: “După zeci de minute de căutări, individul a fost găsit de polițiști într-o garsonieră și a fost dus la secția de psihiatrie pentru expertiză.”

După ce va fi externat, individul va fi audiat. Polițiștii spun că bărbatul riscă să fie amendat pentru că a pus autoritățile pe jar în zadar.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial