30 aprilie 2024
Grozavu: “Tichetele pentru Paşti, ABUZ al primarului Boriga!”

Grozavu: “Tichetele pentru Paşti, ABUZ al primarului Boriga!”

„Este un nou abuz al primarului Boriga, abuz pe care îl face pe bani publici, făcându-şi campanie electorală. Dacă trebuia scris ceva pe aceste tichete, era suficient Consiliul Local Municipal Târgovişte, cel care a aprobat această sumă pentru tichetele-cadou. Dar actuala putere nu mai are nici un fel de limită în a-şi desfăşura campania electorală pe banii publici.

Este cântecul lor de lebădă, încearcă orice ca să rămână în continuare la putere, ceea ce nu se va întâmpla. Electoratul este convins de mai mult timp de fărădelegile pe care le-au făcut în aceşti 4 ani şi îi vor sancţiona aşa cum merită.

Atât primarul Boriga, cât şi ceilalţi fruntaşi ai PDLului nu vor mai avea succes la nici o categorie socio-profesională din România. Au reuşit «performanţa» să dezamăgească toate categoriile socio-profesionale.

Eu sunt ferm convins că pensionarii târgovişteni sunt foarte înţelepţi şi au simţit în propriul buzunar ce a însemnat această guvernare locală şi naţională timp de 4 ani: sărăcie şi regres în România”, declară Gabriel Grozavu, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial