mie. oct. 23rd, 2024

Comunicarea și lucrul în echipă sunt lucruri imperios necesare în orice mediu, inclusiv cel familial. Dialogul defectuos poate cauza probleme serioase în relațiile interumane. Pentru a promova importanța unei legături bazată pe încredere și respect între tineri și vârstnici, EUROPE DIRECT Târgoviște continuă campania Comunicare, lucru în echipă și colaborare între generații. În cadrul activității au avut loc mai multe ateliere de lucru menite să aducă împreună oameni care au vârste și concepții diferite, pentru a-i ajuta să descopere că au pasiuni și dorințe comune.

În urma sesiunilor de lucru, bătrânii au realizat că tinerii au nevoie de sprijinul și înțelegerea lor, astfel încât s-au oferit să-i ajute la temele pentru școală după orele de curs. Adolescenții s-au arătat încântați de această inițiativă, mărturisind că au multe de învățat de la seniori și în cadrul întrunirilor s-au simțit ca într-o familie. De asemenea, ei au declarat că, indiferent de vârstă, pot vorbi liber despre orice, respectând părerea colegilor.

Participanții așteaptă nerăbdători follow-up-ul activității, respectiv debutul cercului de aprofundarea cunoștințelor din diverse domenii. Având în vedere modul în care s-au desfășurat evenimentele până acum, cu siguranță rezultatele vor fi foarte bune.