30 aprilie 2024
Imagini şocante! O ciobăniţă a fost bătută de fiii presupusului ei amant! I-au tăiat şi părul, lung de aproape un metru!

Imagini şocante! O ciobăniţă a fost bătută de fiii presupusului ei amant! I-au tăiat şi părul, lung de aproape un metru!

ciob6Idila dintre o ciobăniţă şi un baci din Dâmboviţa a culminat cu ordonanţe de reţinere.

ciob3Femeia de 52 de ani a fost lovită şi tunsă de cei doi fii ai bărbatului cu care se presupune că ar avea o aventură, în condiţiile în care fiecare este căsătorit cu altcineva.

ciob7După episodul violent – care a lăsat urme vizibile – cei doi tineri au fost încătuşaţi.

ciob8Suspecţii – în vârstă de 26, respectiv 28 de ani – au fost reţinuţi după ce au dat buzna peste o ciobăniţă, în gospodăria ei din comună Ghimpaţi.

ciob1Femeia – căsătorită şi mama a doi copii – povesteşte că tinerii au bătut-o deoarece – acuză ei – ar avea o idilă cu tatăl lor, bărbat însurat. Mai mult, se plânge ea, i-au tăiat şi părul, pe care nu-l mai tunsese de aproape 30 de ani.

ciob4Victimă: “M-a prins de aici de păr, m-a trântit jos, a luat cuţitul de pe masă. Mi-a tăiat părul, au zis că am o relaţie cu taică-său. Şi chiar dacă aveam o relaţie nu trebuia să vină băieţii să mă bată! Înţelegeam din vorbe, din cuvinte, asta e, dar nu să vină să îmi taie părul.”

ciob9Tatăl suspecţilor s-a ferit să dea explicaţii.

ciob5Între timp, vestea s-a răspândit în comună, iar apropiaţii victimei sunt consternaţi. Cei doi tineri vor ajunge în fata instanţei cu propunere de arestare preventivă. ciobDacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la doi ani de închisoare.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial