vin. oct. 18th, 2024

accimf3Se da o lupta pe viata si pe moarte pentru salvarea unui baietel, de 5 ani, din Malu cu Flori, judetul Dambovita. Copilul este in stare critica dupa ce a fost izbit in plin de o masina.

Martorii povestesc ca baietelul si mama lui se plimbau pe marginea drumului dar, la un moment dat, cel mic a scapat din mana femeii si a tasnit pe sosea. Cu rani extrem de grave, baietelul a fost transportat la Bucuresti.

accimf2Strada pe care mergeau mama si copilul nu are trotuare asa ca se deplasau chiar pe marginea soselei. Femeia isi tinea de mana baietelul dar avea in brate si un alt copilas mai mic, nepot de-al ei.

accimf1Petruta Petrescu, martor: “Am auzit o bubuitura puternica. Am venit si am vazut copilul. Vecina a ridicat copilul mic, mai era cu un copilas in brate. Celalalt era mai mult mort. I-a fugit copilul din mana. Din ce alerga dupa el, din ce alerga mai mult.”

Soferul le-a declarat politistilor ca baietelul i-a aparut brusc in fata masinii si n-a mai avut ce face sa evite impactul. L-a izbit in plin. Imediat a coborat sa ii acorde primul ajutor, a sunat la 112, iar la fata locului au venit cei de la ambulanta

accimfDaniela Vlad, martor: “Era grav. Nu mai misca. Era deja. L-a controlat sa vada daca are puls, a incercat sa-i faca respiratie gura la gura.”

Claudiu Dumitrescu, directorul Serviciului de Ambulanta Dambovita: “S-a aflat initial in stop cardio-respirator. A fost resuscitat 50 de minute, se afla in stare grava in continuare. A fost transferat la un spital clinic de urgenta din Bucuresti.”

Medicii care l-au preluat pe copil incearca din rasputeri sa-l salveze, dar spun ca traumatismele diferite sunt extrem de grave.