3 mai 2024

VIDEO! Stare DE ALERTĂ la Gura Ocniţei! Bărbatul atacat cu săbiile a murit! Rudele susţin că trăiesc în teroare!

goc3Barbatul ranit grav in urma unui scandal petrecut acum, doua saptamani la Gura Ocnitei, in Dambovita, a murit noaptea trecuta, la o clinica din Capitala.

Victima, in varsta de 52 de ani, era in stare critica dupa ce mai multi indivizi dintr-un clan rival s-au napustit asupra sa cu sabiile si cu batele.

Conflictul dintre familia victimei si cea a agresorilor este unul mai vechi, iar politistii si jandarmii au trimis in localitate patrule de supraveghere ca sa previna reizbuncirea lui.

gocStrazile din Gura Ocnitei au fost impanzite de forte de ordine inca de marti seara, cand a venit vestea mortii victimei din incaierarea de acum doua spatamani.

Mai multe echipaje de politisti si jandarmi au fost mobilizate la fata locului, dupa ce barbatul de 52 de ani a murit la clinica din Capitala. Oamenii legii vor sa se asigure ca lucrurile nu vor scapa de sub control si raman in zona pentru a calma spiritele

goc2Familia barbatului mort cere sa se faca dreptate, iar vinovatii sa plateasca pentru raul facut. Unul dintre suspecti este arestat preventiv, iar alti patru sunt cercetati sub control judiciar.

Rudele victimei sustin ca sunt amenintate in continuare de atacatori si ca traiesc cu spaima ca ar putea fi din nou agresate.

Conflictul intre cele doua familii este vechi de cativa ani si a pornit duipa ce una dintre tabere i-a acuzat pe ceilalti ca ar fi furat o suma mare de bani.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial