30 aprilie 2024

Deputatul Vladu, atac virulent! “Țuțuianu apelează la acest discurs josnic pentru un om politic!”

vladu-orbanDeclarație politică

Având în vedere afirmațiile președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, formulate ieri, 4 octombrie, la Runcu, co-președintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, a făcut următoarele declarații:

Am luat act fără surprindere de gargara politică a președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, la adresa mea, dar nu pot lăsa nesancționat un comportament deplasat, total nepotrivit într-o societate pe care ne-o dorim civilizată. Tovarășul președinte a luat foc după ce a aflat de declarațiile mele dintr-o conferință de presă, unde am precizat că foarte mulți primari dâmbovițeni își doresc să facă parte din Partidul Național Liberal. Atât de deranjat a fost Țuțuianu de dezvăluirea mea, încât a simțit nevoia să ne arate cea mai urâtă parte a caracterului, golind găleata cu lături politice în fața presei.

Țuțuianu apelează la acest discurs josnic pentru un om politic, întrucât este incapabil să discute despre proiectele și nevoile acestui județ, pe care l-a adus în sapă de lemn, după cel mai slab mandat din ultimii 25 de ani. Președintele CJD nu are ce să le povestească jurnaliștilor și atunci își arată neputința, punându-și poalele în cap și plângându-se că nu e în stare să rezolve probleme, pentru că nu are resurse și – se vede limpede – nici idei.

În loc să se rățoiască la toți cei care îi spun adevărul în față, acest personaj fără valoare și fără viziune ar trebui să-și ceară scuze dâmbovițenilor, primarilor, parlamentarilor și tuturor colegilor, pe care îi conduce către un dezastru cu final anunțat.

Lipsa de respect pe care o are față de toată lumea se reflectă și în modul în care își desfășoară activitatea în serviciul județului, iar aroganța rămâne singura ”armă” pe care o mai deține, dar care nu mai impresionează pe nimeni.

Dâmbovițenii au nevoie de lideri politici responsabili, cărora să le pese de ei, și nu de indivizi fără scrupule, fără onoare și fără principii, care nu știu decât să vorbească urât, să umilească și să înjosească. Am încredere că modul de a face politică al dlui Țuțuianu va fi aruncat cât de curând la coșul de gunoi de către cetățenii care s-au săturat de scuzele penibile de neputință și de jignirile lui, care arată cât este de lipsit de control și de valoare”.

Departamentul de Comunicare PNL Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial