joi. oct. 24th, 2024

atutu1„Am făcut o analiză a stadiului de implementare a proiectelor cu finanţare europeană 2007-2013 la Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi reiterez afirmaţia potrivit căreia nu voi pierde niciun ban european, voi finaliza toate proiectele până la sfârşitul anului 2015, cele care au termen 2015, pentru că avem două proiecte care au termene în anul 2016.

Am stabilit şi datele de inaugurare şi sigur că toate vor avea invitaţi de seamă de la Guvernul României, de la Unitatea de Implementare, ministere, de la Agenţia de Dezvoltare Regională, de la instituţii care ne-au ajutat în implementarea proiectelor. Pentru proiectul de la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi, se lucrează în continuare într-un ritm susţinut, data de finalizare este 15 noiembrie, data de inaugurare a proiectului este 29 noiembrie 2015.

Pentru sistemul informatic pentru Registrul Agricol Electronic în Dâmboviţa, zona Moreni, finalizarea este prevăzută pentru data de 20 octombrie 2015, iar inaugurarea este prevăzută pentru 13 noiembrie; fac precizarea că aici sunt foarte multe dotări care sunt în curs de achiziţie. La Parteneriat pentru Management Instituţional Performant, sistem informatic pentru Registrul Agricol în zona Şotânga, data de finalizare a lucrărilor este 20 octombrie, inaugurarea va avea loc pe 13 noiembrie.

Achiziţie echipamente pentru investiţii de urgenţă în condiţii de iarnă, autofreze de zăpadă în Regiunea Sud- Muntenia, durata de implementare este 31 decembrie 2015, data de livrare a utilajului este 10 noiembrie 2015, decontarea se va face după livrarea utilajului.

Modernizare şi extindere construcţie parter Centru Social Găeşti, data de finalizare este 15 octombrie, data de inaugurare este 30 octombrie 2015. Modernizarea şi extinderea Complexului de Servicii Sociale «Casa Soarelui», data de finalizare a lucrărilor 26 septembrie 2015, inaugurarea este pe 2 noiembrie 2015. Iniţiative antreprenoriale pentru dezvoltarea mediului rural, este un proiect care are termen 30 septembrie. «Fiecare copil în grădiniţă » este un proiect finalizat.

Restaurarea şi consolidarea Casei Atelier Gabriel Popescu este cu durată de implementare până la 30 aprilie 2016, am primit deja un avans pe care l-am decontat celui care execută lucrări de proiectare şi construcţie, deci este un singur executant. Pentru proiectul «Egalitate în diversitate» data de finalizare este de 7 mai 2016, iar în cadrul acestuia vom avea o sală de şedinţe modernă, se va moderniza Salonul Albastru de la Consiliul Judeţean.

Proiectul de la Spitalul Judeţean de dezvoltare a serviciilor publice electronice la unităţi sanitare în judeţul Dâmboviţa va fi inaugurat pe data de 24 septembrie 2015”, a făcut recent o sinteză preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.