Ai diplomă de BAC? Venim noi la tine în Dâmboviţa cu un curs GRATUIT de MANAGER ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ!
București, 11.06.2015 – Mai avem locuri disponibile la sesiunile de curs de Manager Întreprindere Socială pe care le organizează KCMC –K Consulting Management and Coordination, alături de partenerii săi. Cursul este adresat persoanelor de etnie romă care au domiciliul în regiunile de dezvoltare București–Ilfov sau Sud-Muntenia și face parte din proiectul de dezvoltare a economiei sociale Pakivalo ButiQ.
Cursul de Manager de Întreprindere Socială se adresează persoanelor care sunt interesate să dezvolte afaceri sociale și sunt în căutarea de instrumente pentru implementarea unui management eficient în dezvoltarea de întreprinderi sociale sustenabile. Managerul unei întreprinderi sociale este o persoană pasionată, care are competențe de administrare a unei afaceri și totodată înțelege realitatea grupurilor defavorizate, reușind astfel să genereze și să pună în aplicare strategii de dezvoltare pe termen lung.
În cadrul proiectului Pakivalo ButiQ, prin aceste cursuri gratuite dorim să oferim oportunitatea persoanelor de etnie romă să își dezvolte cunoștințe și abilități necesare unui antreprenor social, alături de specialiști în economie socială, care au avut un rol important în înființarea și creșterea unor astfel de întreprinderi.
Participanții la curs trebuie să aibă studii medii finalizate (cu diplomă de Bacalaureat obligatoriu) și să fie de etnie romă. Formularul de aplicare se poate completa AICI sau accesând link-ul http://tinyurl.com/mdvkr6v.
Proiectul Pakivalo ButiQ este derulat de Asociația Romano ButiQ în parteneriat cu KCMCși Atelierul de Pânză, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Reurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni!, axa prioritară 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale (ID proiect: 143908).
Prima componentă a proiectului vizează furnizarea de servicii de ocupare pentru 200 persoane de etnie romă (consiliere, orientare, mediere și formare), iar a doua componentă presupune înființarea a 7 structuri de economie socială, în domenii variate, de la un magazin ce comercializează produse realizate de meșteșugari romi, până la un muzeu al simțurilor și un restaurant “pe întuneric”.
Date de contact: 0741 236 067, cursuri6.1@kcmc.ro