vin. oct. 18th, 2024

www.mariusbuga.ro_images_aiorga2Poliţiştii  găeşteni au depistat un tânăr care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat pe numitul N.M., de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi o lună, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi furt.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în cazul unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au depistat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Costeştii din Vale, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, fără a deţine permis de conducere.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” , urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, un bărbat, de 51 de ani, din Moroeni, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii, conducând un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.