vin. oct. 18th, 2024

„Vreau să informez corect, transparent pe toată lumea şi sper ca şi dumneavoastră şi opinia publică să înţelegeţi că avem două variante: una să stăm legaţi de scaune pe aici şi de vorbă toată ziua prin Târgovişte şi să rămânem în situaţia în care suntem astăzi şi varianta numărul doi este aceea de a ne mişca în ţară şi în străinătate şi a căuta soluţii de investiţii pentru acest judeţ.

Legat de vizita în Franţa, delegaţia a fost formată din Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Săvoiu – deputat, Valentin Calcan – senator, Stanciu Zisu – deputat.

Cei trei parlamentari şi-au suportat integral costurile de deplasare în Franţa, au ţinut să participe la aceste întruniri în regiunea Gap, cu intenţia declarată de a căuta soluţii de investiţii şi de culege din experienţa altora, din administraţia publică departamentală, pentru că la Gap am fost la un Consiliu Departamental, ceea ce este similarul judeţului Dâmboviţa.

Parlamentarii şi-au suportat integral costurile, preşedintele Consiliului Judeţean a cheltuit pentru transport 2.807 lei şi cheltuielile de cazare de 68 de euro.

Deci nu am cheltuit absolut un leu în plus pentru această deplasare.

Legat de China, Valentin Calcan a venit tot pe cheltuiala sa.

S-au prezentat oportunităţi de afaceri din China, dar şi oportunităţile de investiţii din România.

Eu am cheltuit pentru transport cu avionul 7.200 lei, 360 lei taxa de viză şi 40 lei asigurarea”, a precizat preşedintele C.J.Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.