joi. oct. 24th, 2024

Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia depistării persoanelor care se sustrag executării pedepselor privative de libertate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat şi reţinut pe numitul S.M., de 26 de ani, din comuna Bezdead, pe numele căruia Judecătoria oraşului Găeşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped de art. 203 din Codul Penal.

Numitul S.M. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Comerciant de cereale, în atenţia poliţiştilor !

În urma unei acţiuni organizate pe linia respectării prevederilor Legii 12/1990, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Fieni, au identificat pe numitul M.N., de 61 de ani, din comuna Pierşinari, în timp ce comercializa cantitatea de 375 de kilograme de cereale în alte locuri decât cele autorizate.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că numitul M.N înşela la măsurătoare, prin folosirea unei unităţi de măsură confecţionată artizanal şi neautorizată metrologic.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev şi ped de art. 296 din Codul Penal.