vin. oct. 18th, 2024

Administratorul unui bar din Dobra ar fi fost bătut de doi indivizi, în urma unui scandal.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 10 spre 11 octombrie, în local.

Cei trei s-au luat la harţă, iar la un moment dat lucrurile au scăpat de sub control.

Bărbaţii, de 21 şi 45 de ani, susţine reclamantul, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică şi l-ar fi agresat.

Administratorul a depus plângere, iar cei doi vizaţi au fost duşi la secţie pentru audieri.

Bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, plasați sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

La data de 14 octombrie a.c., în baza probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de doi bărbați, în vârstă de 45 și 21 de ani, din Mărcești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Ulterior, cei doi au fost prezentați magistraților, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, la data de 10 spre 11 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat în comuna Dobra, într-un bar, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe administrator, un bărbat de 53 de ani, și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a menţionat IPJ Dâmboviţa”, a menţionat poliţia.