vin. oct. 18th, 2024

Accident grav, astăzi după prânz, în localitatea Mărceşti din comuna Dobra.

3 oameni au fost transportaţi la spital după ce o camionetă cu lemne s-a izbit cu o maşină de teren.

Impactul a fost atât de violent încât cabina caionetei s-a tranformat într-un morman de fiare.

La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanţă şi pompieri.

Salvatorii le-au acordat celor răniţi primul ajutor, iar ulterior i-au transportat la spital.

Accident rutier produs în afara localității Dobra

În această după-amiază, 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din cercetătorilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 42 de ani, din județul Ialomița, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, la intersecția DJ 711 cu DC 28, în afara localității Dobra, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Băleni, care se deplasa din direcția Băleni către Dobra.

În urma coliziunii, cei doi șoferi și o pasageră, de 18 ani, au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ.

“În jurul orei 12:44 am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier produs în localitatea Mărcesti, comuna Dobra, pe DJ 711. Garda de Intervenție Cornești intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița intervine cu un echipaj. La fața locului 3 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare. Concomitent sunt asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat ISU Dâmboviţa.