mar. oct. 8th, 2024

Prezentare la înălțime pentru sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a turneului Bucharest International Karate Open, găzduit de Sala „Apollo” din București week-end-ul trecut. După o serie de evoluții foarte bune, sportivii noștri, antrenați de Ionuț Munteanu, au obținut un total de 10 clasări pe podiumul de premiere.

Cea mai prețioasă medalie a fost obținută de Andreea Bobeică. În cadrul concursului de kumite Shobu Ippon pentru minicadeți, categoria +52 de kilograme, karateka clubului nostru a obținut medalia de aur. Pe durata competiției, Andreea și-a arătat din plin superioritatea învingând toate adversarele care i-au ieșit în cale. Mai mult de atât, la ediția din acest a turneului, Andreea a obținut și o medalie de argint la kumite minicadeți, în limitele categoriei +52 de kilograme.

La puternicul concurs, pe locul 2 au mai terminat Alexandru Munteanu (U21 – kumite – cat. 60), Alexandru Vede (juniori kumite Shobu Ippon – cat. +76 kg) și Anastasya Andrei (kumite cadeți – cat. 61 kg).

În schimb, cu bronz au revenit acasă Alexandru Munteanu (kumite seniori – cat. 60 kg), Ștefania Huiu (kumite seniori – cat. -61 kg și kumite U21 – cat. 61 kg), Erik Andrei (kumite juniori – cat. 55 kg) și Andrei Alexandru (kumite acdeți – 70 kg).

Clubul Sportiv Târgoviște a mai fost reprezentat la turneul internațional de alți trei sportivi, care au avut evoluții apreciabile: Fabian Constantin (kumite cadeți), Jessica Andrei (kata copii) și Lorelley Andrei (kumite seniori). Totodată, alături de sportivii de la CS Târgoviște la turneul din Capitală a participat și Andrei Marius Munteanu (fratele lui Alexandru Munteanu), sportiv legitimat la Yama Sport Club Târgoviște. Acesta a reușit să obțină 2 medalii de argint la kata U10 și la kumite Shobu Ippon – categoria 30 kg. Pe durata întrecerilor, sportivii noștri au luat parte la 17 probe individuale. Din comisia de arbitraj au făcut parte Octavian Pomârleanu, cât și Bogdan Tifra.

La ediția din acest an a turneului au fost prezenți aproximativ 1120 de sportivi, care au reprezentat 75 de cluburi din 8 țări. Competiția s-a desfășurat pe parcursul zilelor de sâmbătă, 28 septembrie (pentru avansați) și duminică, 29 septembrie (pentru începători).