vin. oct. 18th, 2024

Accident în lanţ, în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 71, pe raza localităţii Bâldana.

Trei maşini s-au ciocnit, iar o femeie – pasager într-un autoturism, a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie dusă la spital, spun poliţiştii.

Accident rutier produs în localitatea Bâldana

Astăzi, 29 iunie a.c., în jurul orei 08:27, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Bâldana.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 73 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, pe raza localității Bâldana, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Tărtășești.

Ulterior, un alt autoturism condus de o femeie, de 65 de ani, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de șoferul de 35 de ani.

În urma coliziunii, unei pasagere de 28 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la o unitate medicală.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dambovita.