vin. oct. 18th, 2024

“Alegerile locale au trecut, adevărul iese la iveală!

Dacă în timpul campaniei electorale eram informați că toate-s bune și la locul lor, investițiile în derulare, lucrări în plin proces de desfășurare pe drumurile județene, iar conducătorii munceau de zor pentru bunăstarea cetățenilor, inclusiv prin vizite cu alai la fața locului, acum aflăm despre primării aflate în situații disperate și care au nevoie acută de ajutor financiar.

Este cazul comunelor Poiana și Cobia, care au primit bani în plus de la Consiliul Județean. Câte 200 000 ron din fondul de rezervă!

Ne vor spune că este vorba despre o rectificare bugetară. Și că ar fi ceva normal.

Dar acum 4 zile, la Poiana, mai marii județului chiar inaugurau un monument ridicat în cinstea eroilor, un fel de motiv de a mai organiza un eveniment de partid, nu unul administrativ. Chiar așa mult să fi costat monumentul? Sau agapa?

Și dacă acum alocarea de fonduri suplimentare a reprezentat o urgență, înseamnă că se știa despre situație dinainte de data alegerilor.

Au preferat să inducă lumea în eroare în campanie, iar acum să spună adevărul?

Oare câte alte UAT-uri se confruntă cu situații financiare asemănătoare? Nu putem decât să tragem următoarea concluzie: banii publici nu sunt bine gestionați. Mai degrabă risipiți.

Iar dacă luăm în calcul și faptul că în multe localități PSD a câștigat cu majoritate de voturi, ne putem gândi că banii publici vor fi la cheremul unor primari care nu vor da socoteală asupra modului cum vor fi cheltuiți.

Și uite așa “construim” sau “dezvoltăm” Dâmbovița! Pentru că o “iubim”!”, a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.