mie. oct. 23rd, 2024

Ali, tânărul de numai 21 de ani, din comuna dâmboviţeană Costeştii din Vale, care a sfârşit tragic pe şantier a fost condus, ieri, pe ultimul drum, într-un ocean de lacrimi.

Părinţii, iubita, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut pe Ali sunt în stare de şoc şi nu îşi revin după moartea fulgerătoare a tânărului plin de viaţă.

Ali avea planuri mari pentru viitor, voia familia lui, copii, linişte şi fericire.

Trăgea din greu pentru ai lui, pe un şantier unde s-a întâmplat nenorocirea.

În împrejurări ce urmează să fie lămurite, Ali s-a electrocutat şi din păcate nu a mai putut fi salvat.

“Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet frumos💔 ai plecat prea repede de lângă noi 😭 am rămas fără cuvine și cred că este un vis ceea ce se întâmplă🕊️💔 nu te vom uita niciodată vărul meu frumos 💔🕊️😭

“Nu pot sa cred că numai ești…. nu îmi găsesc cuvintele…. ai fost cel mai bun prieten al meu , ne am jucat împreună, am mâncat împreună , in toate amintirile mele din copilărie tu faci parte … mi ai fost alături când aveam nevoie ma I ajutat sa fiu cu băiatul pe care îl iubesc și acum …. ITI MULȚUMESC, ca stiu ca de fiecare daca cand ma vedeai imi reprosai ca nu ti am multumit , nu o sa te uit niciodată fratele meu … CONDOLEANȚE FAMILIEI😭😭😭

“Cel mai frumos înger 😭😭💔

“De ce ai plecat asa repede Aliiiiii,de ceeeeee? Ne ai distrus pe toți copil frumossss, de ce tuuuu de ce😭😭😭😭😭😭nu o sa te uitam niciodataaaa😭😭😭😭😭😭❤❤❤❤îngerul nostru❤❤❤😭😭😭“, au scris cu amărăciune apropiaţii lui Ali.

Bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pcae şi să dea putere familiei în aceste zile cumplit de grele.