vin. oct. 18th, 2024

Şirul investiţiilor pentru comunitate continuă în comuna Butimanu.

Gabriel Dragnea, primarul localităţii, a participat la inaugurarea noului teren de sport, o investiţie atât de aşteptată de tinerii din Butimanu.

Edilul vine cu încă o veste bună – are în plan construirea a încă două baze sportive, pentru ca toţi tinerii din sat să se poată bucura de practicarea sportului în condiţii excelente.

“Sportul însemnă sănătate! Investim în sport, sprijinim elevii să facă mișcare și performanță!

Comuna Butimanu se mândrește, de astăzi, cu o nouă bază sportivă. Cu sprijinul conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, al președintelui Corneliu Ștefan, am reușit să amenajăm noul teren de sport multifuncțional, un proiect de aproximativ 600 de mii de lei.

Astfel, astăzi a fost un eveniment special pentru noi, am inaugurat terenul de sport modern cu o competiție frumoasă – Cupa copiilor la fotbal.

Cei mici ne-au demonstrat încă o dată cât de mult le place fotbalul, iar părinții, bunicii și prietenii i-au încurajat de pe margine, într-o atmosferă frumoasă.

Este unul dintre obiectivele mandatului meu – să investim în baze sportive pentru tinerii din Butimanu, pentru că este atât de importantă mișcarea pentru sănătate, dar și pentru cei care vor să facă performanță în sport.

Copiii trebuie să stea mai puțin pe telefoane, laptopuri sau tablete și mult mai mult pe terenul de sport.

Planul nostru nu se oprește aici. Vom construi încă două astfel de terenuri sintetice de sport, în comuna noastră.

Vrem ca toți elevii să poată beneficia de condiții bune pentru activitățile sportive.

Îi mulțumesc și domnului Cristian Vasiloiu, profesor de sport, pentru implicarea sa continuă, precum și tuturor celor care au înțeles că doar împreună reușim să facem din Butimanu o comună europeană, cu un viitor bun pentru copiii noștri!”, a precizat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.