mie. oct. 23rd, 2024

Un bărbat din Iedera de Sus a ajuns pe mâinile polițiștilor după ce și-ar fi terorizat fostă iubita, în ultimele luni.

foto cu caracter ilustrativ

Femeia l-a reclamat pe individ la poliție după ce a terminat relația cu el, însă acesta ar fi continuat să vină acasă la ea și să îi facă numai necazuri.

Reclamanta susține că fostul iubit ar fi intrat cu forța în locuința ei, după ce i-ar fi spart ușa și ar fi amenințat-o că îi va face rău.

Inițial, împotriva celui reclamat a fost emis un ordin de protecție, dar bărbatul l-ar fi încălcat, așa că a fost dus în arest.

”La data de 7 octombrie a.c., pe numele unui bărbat de 38 de ani, din Iedera de Sus, cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Inițial, la data de 6 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, amenințare, distrugere și încălcarea măsurilor stabilite prin intermediul ordinului de protecție.

Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că în perioada august – octombrie a.c., bărbatul nu ar fi respectat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție și s-ar fi apropiat de fosta concubină, o femeie de 41 de ani, din Moreni.

Totodată, bănuitul ar fi pătruns în domiciliul femeii pentru a discuta cu aceasta, ar fi provocat distrugeri la ușa de acces și ar fi amenințat-o telefonic.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.