joi. oct. 24th, 2024

Doi barbati din Bucsani au fost prinsi in flagrant de jandarmi, seara trecuta, in timp ce furau titei dintr-o magistrala.

Cei doi le-au spus oamenilor legii ca aveau de gand sa foloseasca titeiul pentru a aprinde focul in soba.

Varianta nu a stat insa in picioare in fata jandarmilor, mai ales ca au gasit in masina lor 17 bidoane de cate 20-30 de litri, unele pline deja cu combustibil.

Au recunoscut in cele din urma ca-si facusera planul sa sustraga 500 de litri de titei, dar ghinionul a facut sa le iasa in cale patrula jandarmeriei, iar acum sa se aleaga si cu dosar penal pentru furt…

Cei doi indivizi, de 35 si 37 de ani, au fost gasiti de o patrula a Jandarmeriei Dambovita pe un camp de langa localitatea Cazaci, in vecinatatea Drumului National 71, ce leaga Targoviste de Bucuresti.

Oamenii legii au descoperit instalatia artizanala pe care suspectii o foloseau sa extraga titeiul din magistrala si i-au luat la intrebari.

“Eu am venit ca a zis ca-mi da sa iau pe degeaba. In jur de 500 de litri…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Mihai Iorga, unul dintre suspecti.

Cel de-al doilea suspect declara ca a ajuns sa fure din cauza ca a ramas fara loc de munca si nu are din ce sa traiasca.

Jandamrii le-au confiscat suspectilor instalatia artizanala si bidoanele ce le-au gasit asupra lor.

Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru furt de produse petroliere, iar daca vor fi gasiti vinovati ar putea sta intre 3 si 18 ani in spatele gratiilor