19 mai 2024
Cucuteni – Fântânile nu mai au apă, sătenii aşteaptă ajutorul autorităţilor!

Cucuteni – Fântânile nu mai au apă, sătenii aşteaptă ajutorul autorităţilor!

Mai multe gospodării din satul Cucuteni (com.Moţăieni) au rămas fară apă potabilă din cauza faptului că puţurile din care se alimentau cu apă au secat în urma secetei prelungite pe care am traversat-o.

În urma solicitării venite de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Moţăieni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emilian Rusu, va asigura, timp de două zile (miercuri – 24 octombrie 2012 şi joi – 25 octombrie 2012), câte două transporturi de apă potabilă în localitatea Cucuteni.

Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Transportul apei potabile se face cu o cisternă de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa (în data de 24 octombrie 2012) şi o cisternă de la Garnizoana Târgovişte (în data de 25 octombrie 2012), iar la distribuirea apei către populaţie participă şi cadre de la Detaşamentul Pucioasa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial