30 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “PSDNL să lase propriile interese deoparte și să accepte că cetățenii primează”

Deputatul Daniel Blaga: “PSDNL să lase propriile interese deoparte și să accepte că cetățenii primează”

“Într-o perioadă de instabilitate, în care Guvernul de 50 de bani preferă doar să se certe pe la televiziuni pe banii cetățenilor, USR vine cu soluții clare, concrete, menite să ofere suport real românilor în aceste luni complicate care urmează, astfel încât fiecare gospodărie să treacă cu bine peste o iarnă ce-ar fi altfel incertă.

📁 Măsurile redactate deja includ vouchere pentru energie, reducerea taxelor de plată către stat pentru companii, încadrarea în schema de plafonare în funcție de consumul lunar din prezent, nu de anul trecut, mizând pe o plafonare în tranșe ( 0.68 RON per KWh pentru primii 100 de KWh consumati, 0.8 RON pentru intervalul de consum 101-255KWh și respectarea prețului din contract pentru ceea ce este peste) precum și 250 de lei lunar în plus în buzunarul fiecărui angajat prin eliminarea taxelor pe salariul minim.

🙏 Nu cred că în această perioadă mai este loc pentru jocuri politice sau parti pris-uri, pentru că în joc e întreaga comunitate. Poate că tocmai de aceea sper ca PSDNL să lase propriile interese deoparte și să accepte că cetățenii primează. Au acum pe masă un proiect benefic pentru societate, nu trebuie decât să îl voteze. Au această datorie”, a reliefat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar general al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial