vin. oct. 18th, 2024

Experienţă de groază pentru doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, din judeţul Dâmboviţa.

Unul dintre ei a vorbit cu o fată din Târgovişte, pe Internet care i-ar fi propus să meargă la ea acasă, pentru a întreţine relaţii intime însă în spatele conversației se afla iubitul adolescentei.

Băiatul şi-a rugat un prieten să îl ducă la adresa indicată, însă, când au ajuns la bloc au fost întâmpinați de cinci indivizi, care i-au dus cu forţa în locuinţă, unde i-au legat, bătut şi chinuit toată noaptea.

În cele din urmă, pe unul dintre ei l-au lăsat să plece, iar acesta a anunţat imediat poliţia. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Întreaga poveste a început în urma unei discuţii pe o reţea de socializare. Tânărul de 19 ani, dintr-un sat din Dâmboviţa susţine că ar fi fost abordat pe Internet de o adolescentă de 16 ani, necunoscută, care i-ar fi propus o partidă de amor la ea acasă. Băiatul şi-a sunat un amic şi l-a rugat să îl ducă la adresa indicată. Acolo lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată.

Tinerii au povestit că au fost aşteptaţi în scara blocului de suspecţi. Aceştia le-ar fi dat cu spray lacrimogen în ochi, ulterior i-ar fi dus în locuinţă, unde i-ar fi legat, i-ar fi lovit şi i-ar fi terorizat ore în şir.

Victimă: „Ne-au luat, ne-au dat cu spray în ochi, bâte, picioare, pumni, până în apartamentul respectiv. Ne-au înjosit, ne scuipau, ne spuneau să le dăm bani. M-a legat de mâini la spate, de picioare, bătaie, m-a ameninţat cu cuţitul la gât, fel şi fel de lucruri oribile.”

În urma cercetărilor s-a descoperit că în spatele conversației de pe Internet se afla iubitul fetei, un individ de 18 ani. Acesta l-ar fi ademenit pe tânărul de la ţară să vină la oraş. După noaptea de calvar, amicul a fost lăsat să iasă din apartament pentru a merge să facă rost de o importantă sumă de bani pe care atacatorii au cerut-o ca să îl elibereze pe cel de 19 ani. Numai că odată scăpat de acolo, acesta s-a dus direct la poliţie.

Victimă: „Au fost unul sau doi la uşă afară, în exterior, trei veneau de sus. Ne-au prins pe scara blocului, ne-au luat cu forţa în apartament şi ne-au bătut până la 7. De la 7 la 8 au făcut pauză. La 8 mi-au dat mie voie să plec, să vin cu 200 de milioane”.

Investigatorii s-au mobilizat imediat şi au descins in apartamentul în care se afla tanarul. În interior, au fost prinşi în flagrant indivizii reclamaţi, încătuşaţi şi duşi la audieri.

Agent Anamaria Lițpă-purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal cele două victime. Le-ar fi agresat şi le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil”.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, lovire sau alte violenţe.

sursa – ProTV