mie. oct. 23rd, 2024

Candidatul la functia de Primar al Municipiului Targoviste din partea UNPR, Cezar Fratila propune tuturor candidatilor la functia de primar sa ia in calcul si demisia in alb. Este o promisiune facuta cetatenilor. Daca dupa un an de mandat nu au fost realizate obiectivele principale din platforma prezentata cetatenilor in campanie, ar putea veni pentru cetatean cu proiectul UNPR –ului – demisia in alb. Ar fi un gest de onoare… Prezentam un model spre consultare….

DEMISIE

Subsemnatul Fratilă Ion Cezar, primar al municipiului Târgoviste, inaintez prezenta demisie, pe motiv de nerespectarea angajamentului dat în fata cetătenilor fiind în imposibilitatea de a realiza:

– Intervalul iunie 2012 – iunie 2013 a unui număr de 35 de blocuri, 500 de apartamente, – 1000 de locuri de muncă, – Neasigurarea produselor de bază pentru persoane cu pensii de pana în 1000 ron, – Nerezolvarea problemelor cetățenilor din cartierele Matei Voievod si Priseaca, – Nerezolvarea problemei din piețe a producătorilor agricoli, – Neindeplinirea obligațiilor vânzării spațiilor comerciale din piețele din Târgoviște în care actualii chiriași ai tarabelor au investit, – Nerepararea retelelor de utilitati din subsolurile blocurilor și înlocuirea rlor ( 33% din blocurile din Târgoviște), – Nedemararea investiției centrului de îngrijire batrâni de la Lăculețe, – Neînființarea Consiliului Consultativ al Cetațenilor, – Neasigurarea siguranței copiilor noștri în școli și licee, – Lipsa implicării și motivării polițistului local în asigurarea siguranței în orașul nostru.

Având în vedere toate acestea, consider că demisia mea este o demisie de onoare si este ca urmare de bun simt.

CEZAR FRATILA