30 aprilie 2024
Pucioasa – Un fost deținut a intrat peste vecinul său și l-a luat la bătaie. Ce l-a supărat

Pucioasa – Un fost deținut a intrat peste vecinul său și l-a luat la bătaie. Ce l-a supărat

bpu5Scandal-monstru într-un bloc din Pucioasa. Un individ recent eliberat din penitenciar este acuzat că ar fi dat buzna în locuinţa unui vecin pe care l-ar fi bătut şi l-ar fi ameninţat cu moartea.

bpu6Agresorul primea curent electric de la reţeaua victimei, iar scandalul a izbucnit când omul a refuzat să îşi mai alimenteze vecinul.

Bărbatul bătut, în vârstă de 49 de ani, spune că vecinul a dat buzna în casa lui şi, fără nicio explicaţie, a sărit la bătaie.

Cornel Antofie, victimă: M-a luat la omor, cu pumnii şi cu picioarele”.
Reporter: “Cum aţi scăpat?”
bpu2Cornel Antofie, victimă: “A fugit copilul din cameră şi a anunţat pe maică-mea aici, la bloc, că m-a bătut persoana respectivă”.
Reporter: “Vă e teamă să mai locuiţi acolo?”
Cornel Antofie, victimă: Da!”

Agresorul, care are 31 de ani, era furios pentru că vecinul a refuzat să-i mai alimenteze casa cu curent electric de la reţeaua sa.

bpu3Mioriţa Mânică, vecină: “A intrat peste el în casă şi l-a bătut. Motivul, de la curent. I-a dat curent şi n-a plătit”

Suspectul susţine că e acuzat pe nedrept, iar oamenii nu îl văd cu ochi buni pentru simplul motiv că s-a eliberat de curând din închisoare.

bpu4După ultima isprava, poliţiştii îl cercetează pentru violare de domiciliu, loviri şi ameninţări.

Marius Costache, suspect: “Zice că l-am bătut, l-am ameninţat să îmi dea curent, că îi e frică de mine. De când am venit, toată lumea, parcă zici că sunt criminal, violator. N-am treabă, nu îi deranjez, nu mă bag în seamă cu ei”.

bpu1Bărbatul care a provocat scandalul a fost reţinut pentru 24 de ore. Judecătorii au decis însă să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

bpu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial