20 aprilie 2024

Profesorul care a ucis o femeie, arestat pentru 30 de zile

IMG_0049Fostul profesor de istorie care a ucis o femeie nevinovată în centrul oraşului Mioveni din Argeş a fost arestat prevenitiv.

Înainte să comită crimă, bărbatul fusese internatat de 4 ori la psihiatrie, dar de fiecare dată medicii l-au trimis acasă pentru că familia a promis că va urma tratamenul.

În plus, deşi acum trei ani individul a înjunghiat o studentă – instanţa a considerat că nu e periculos şi nu emis un ordin de internare forţată.

Pentru bărbatul care a înjunghiat-o mortal pe femeia de 69 de ani, suferinţele au început imediat după ce a absolvit facultatea. Nu a reuşit să ocupe un post titular de profesor de istorie şi a intrat în depresie. De atunci a fost internat de 4 ori la psihiatrie. Ultima oară – chiar luna trecută, după ce a fost găsit de poliţişti în timp ce bântuia pe străzi cu un cuţit în mâna.

Dar agenţii nu au cerut atunci judecătorilor internarea lui forţată într-o clinică pentru persoanele care sunt un pericol pentru ei şi pentru cei din jur. Aşa că individul a fost externat în urmă cu două săptămâni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial