29 martie 2024

7 noi cazuri de coronavirus la Răcari. Primarul avertizează – “Oricine poate fi pozitiv!”

racc2“In urma testării efectuate de DSP Dambovita, pe un eșantion de 29 persoane aflate in izolare la domiciliu, au rezultat 7 teste pozitive! Șase sunt din rândul colegilor din CRPV Ghergani: 4 din Ghimpati, 1 Ghergani, 1 Butimanu! Un rezultat pozitiv este din afara centrului, din Colacu! Cinci rezultate sunt neconcludente, se vor repeta in cursul zilei de azi! 17 rezultate sunt negative!!! Persoanele “pozitive” nu prezintă simptome!
Ancheta epidemiologică este in curs! As putea spune ca pacientul “0” nu poate fi catalogat “vector” ci un semnal de alarma! Având in vedere absenta simptomelor, nu aveam alte informații ca virusul s-a instalat in localitatea noastră! Vector ar putea fi o persoana intratata in contact cu o persoana venită din zona rosie și care nu a respectat izolarea!
PS: nu a fost internat nici o persoana provenind din Suceava!
PS1: accesul vizitatorilor a fost interzis din data de 2 Martie!
PS3: doamna doctor Marioara Carp nu este salariata centrului, nu este retribuita de către Primaria Racari! Acorda asistenta medicală ca medic de familie către beneficiarii din centru!
PS4: rămâneți acasă, evitați orice persoana! Păstrați distanță! Oricine poate fi pozitiv!”, a avertizat Marius Caraveteanu, primarul orasului Racari.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial