3 mai 2024
7 maşini s-au făcut scrum după un incendiu de proporţii, într-un service auto din localitatea Ioneşti

7 maşini s-au făcut scrum după un incendiu de proporţii, într-un service auto din localitatea Ioneşti

7 maşini s-au făcut scrum, azi-noapte, după un incendiu de proporţii produs într-un service auto din localitatea Ioneşti.

Flăcările ar fi izbucnit în hala unde se vopsesc autoturismele, iar ulterior au avansat rapid.

“Noaptea trecută, în jurul orei 23:43, am intervenit în cazul unui incendiu produs la un service auto în localitatea Ionești.

Pentru gestionarea situației de urgență au acționat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Găești, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Vișina, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție pentru lucrul cu apă de înaltă presiune și hidroperforare de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște.

La sosirea echipajelor de intervenție acestea au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Eforturile pompierilor s-au concentrat pe limitarea răspândirii focului și protejarea zonelor învecinate. în urma incendiului nu au fost înregistrare victime”, precizeaz[ ISU Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial